Ähtärin reissu 24-25.6

Hohhoi, taas on kertynyt päivitettävää yli oman tarpeen. Kesäpäivät ovat pitkiä ja kauniita (tai lähinnä märkiä, viime aikoina) ja vievät mennessään, eikä tietotekniikan kanssa väsääminen houkuta. Mutta kirjoitettava on, ettei jää oleellisia asioita pitkäksi jonoksi. Kyllä sitä syksyllä tapahtuu uusiakin asioita.
Juhannuksen nurkilla käytiin lomailemassa, pääasiassa tosin taas kanien hyödyksi, mutta siitä seuraavassa postauksessa. Koska puput jäivät pitämään kotia pystyssä miten parhaiten taisivat, niin oli myös hyvää aikaa käydä Ähtärin eläinpuistossa. Yleisvaikutelma paikasta oli lähinnä… noh, vaikuttava. Eläimillä oli upeasti tilaa puhtaissa ja lajityypillisissä aitauksissa, ja siellä sitten oltiinkin tarhaeläimiksi poikkeuksellisen pirteitä ja aktiivisia. Myös henkilökunta oli ystävällistä ja asiantuntevaa, erityiskiitokset Tealle loputtomiin kysymyksiimme vastailusta!
Sopii toki kysyä, että miten tämä kaniblogiin kuuluu. No näin:

20120701-192220.jpg
Tämä tässä on Taika, jolla oli seitsemän hurmaavaa pentua.

20120701-192335.jpg
Risteytyskaneja nämä ilmiselvästi olivat, oli kyllä taasen hauska nähdä miten tehokkaasti se pieni tukka puskee läpi kun suvussa on leijonanharjasta edes jossain kohtaa.

20120701-192536.jpg

Nälkää käytiin myös korjailemassa tyylillä viereisessä Koskelon keramiikkapaja ravintolassa. Listalta kun löytyi Rusakon annos:

20120701-192811.jpg
Kotitekoisen oloisen sämpylän välissä kasvisröstejä, kurkkusalaattia, sipulia ja ainakin ketsuppia, plus ranskalaiset ja salaattipöytä. Erittäin maukasta oli ja nälkä lähti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s