Estekisat Turussa 30.6

Kotikaupungin kisakausi avattiin tänä vuonna vasta 30. kesäkuuta. Meillä onkin viime vuonna tahtoneet myöhentyä nämä ensimmäiset kisat, mutta niin siinä äkkiä käy kun porukka on aikuisia ja työ uhkaa viedä aikaa harrastuksilta.
Kelit suosivat meidän pikkuruisia kisoja, joissa oli tällä kertaa vaan aloittelijat ja helppo suora. Trinillä kun on vieläkin tapana mennä enemmän esteestä läpi kuin yli, niin se alennettiin aloittelijoihin. Linus, Silppu ja Lamppu osallistuivat helppoon, Lamppu Tuikun kasvattajan ohjaamana. Minua kun se ei tapaa totella, vaan alkaa herkästi pyöriä rinkiä käsien ympärillä jos sitä vähänkin ohjaan.
Triniä esteitten madaltuminen viidellä sentillä näytti auttavan ihan selkeästi, rata meni loppujen lopuksi vain yhdellä virheellä. Ehkä se itseluottamus siitä kasvaa, edes sen 5cm.

3. Trinity 1 / 0:47:28

Sijoituttu tosin ei, kun kisaajia oli vain viisi, joista neljä sai tuloksen.

Helpon suorankaan puolella ei varsinaisesti loistettu, vaan mentiin tämä kerta lähinnä kisakokemuksen piikkiin. Linus kyllä eteni ihan reippaasti ja on kerrassaan kehityskelpoinen pieni pupu. Lamppu meni paremmin kuin omassa ohjauksessa, joten se saakin siirtyä jatkossa Lauran osaaviin käsiin… Silppu hepuloi ja kiukutteli tapansa mukaan, siksipä sen kanssa ei juuri pitkillä kisareissuilla käydä vaan pysytään kotinurkilla. Kyllä se kuitenkin viitsiessään menee ihan kivasti ja aina ilahtuu liikunnasta, niin on sitäkin hyvä raahata mukaan aina välillä.

20120723-144013.jpg

Sitäpaitsi se on lenkkeillessään niin kovin söpö.

Linuksestakaan ei ole hyppykuvaa, vaan pahaa-aavistamaton pupu kuvattiin syömässä.

20120723-144221.jpg
(tunnustan, erotan itsekin Linuksen ja Trinin valokuvissa lähinnä valjaiden perusteella, ainakin silloin jos naama ei näy kunnolla.)

Lamppu hyppäsi rusakon letkeällä tyylillä.

20120723-144410.jpg

20120723-144438.jpg

Herralla on aivan mahtava kapasiteetti, joten kyllähän siltä hyppääminen sujuu kunhan se vaan malttaa keskittyä…

10. GG-11 Lonlys Lampo 3 / 0:44:10
11. Linus 4 / 0:36:53
12. Sylvesteri 5 / 0:33:69

Kärkisijat jäivät meiltä rauhaan, mutta poikien aikoihin olen kyllä erittäin tyytyväinen.

Urheilusuoritusten lisäksi harrastettiin myös sosiaalista elämää ja tavattiin sukua.

20120723-144819.jpg

Silpun sisko Sinatra oli myös kisaamassa, ja täytyy sanoa että sukunäköä on melkoisesti.

Mukana olivat myös Lampun tyttäret. Pikkujänikset olivat leikkimässä kisaturistia muutama päivä ennen luovutusikää, ja vaikka Tuikku tätä kirjoittaessa istuu kotona hautomassa heiniään, niin tältä reissulta se ei vielä kotiutunut. Oli kyllä ihana nähdä kaikki yhdessä paikassa ennen luovutusta, koska mikä onkaan somempaa kuin pesueellinen pikku rusakoita!

20120723-145247.jpg

Jänikset ovat siis Tuikku (Princess de Lamballe), Rita (Zephirine Drouhin), Isa (Louise Odier) ja Sira (Maiden’s Blush). Mukana hengaileva venäläinen on Mango Sorbet, ja boksiseurana on myös pienirex Sampo (ExRosaris Kizomba).

Pennuille toivottiin isä-Lampulta sosiaalista ja uteliasta luonnetta kauniin värin lisäksi, ja touhotuksesta päätellen saatiin mitä tilattiin…

20120723-145740.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s