Päivitysongelmia ja Lemmikkimessut

On ollut vähän päivitystaukoa, mutta siihen on tällä kertaa ihan hyvä syy. Tietokone sekosi, ja näppäimistöstä ei toimi enää k- ja p-kirjaimet, mikä suoraan sanottuna hieman hidastaa kirjoittamista. Ainoa mikä edes vähän pelastaa on WordPressin iPhone-sovellus. Kovasti olin kirjoitellut pupujen esittelyjäkin, mutta ne saavat nyt odottaa näppistilanteen parantumista.
Eipä silti, muutakin puuhaa on ollut. Lähinnä näyttelyitä joka armahan viikonloppu… Kaniharrastus osaa olla rankkaa puuhaa, mikäli siihen suhtautuu näin mielipuolisesti. Viikonloppu 10.-11.11 meni kokonaisuudessaan Lemmikkimessuilla Helsingissä. Joku hulluus sinnekin aina ajaa, vaikka kaksipäiväiset näyttelyt ovat aina yhtä raskaita. Toisaalta pääsee siinä bonuksena kiertämään isot komeat messut, siis siinä määrin kun jaksaa ja ehtii… Vaikka ulkomuotonäyttelyt ovatkin rauhaisan leppoisia petteihin verrattuna, niin viimeistään estepuoli pitää kyllä kiireisenä. Siitäkin huolimatta, että hyppäämässä oli vain soopelit, Trini helpossa suorassa ja mutkassa ja Linus ja Prinssi keskivaikeissa. Linus itse asiassa nousi keskivaikeaan suoraan vasta ilmoittautumispäivän jälkeen, kun olin taas vaihteeksi ollut ihan kuutamolla klassauksista… Tämän viimeisimmän möhlimisen jälkeen aloin pitää omaa kirjaa.
Estepuoli meni aika vaihtelevasti, Trini sai hienosti toisen klassauspisteensä helpolta suoralta. Linus jyräsi kaikki esteet tyylillä eikä arvosteluluokan vaihtumisen takia hypännyt kumpanakaan päivänä kuin yhden kierroksen. Kyllä se siitä, kunhan harjoitellaan vähän enemmän. Sillä on hyppykapasiteettia hyvinkin paljon, kunhan se vaan tottuu isompiin esteisiin. Prinssi teki keskivaikeasta mutkasta pilkkeitä, mutta suoran se hyppi hienona poikana kahdella virheellä ja sijoittui neljänneksi.

20121117-014623.jpg
Estehyppäävä stealth-soopeli… Toimintakuvien ottaminen Messukeskuksessa on varsin haasteellista.

Näyttelyssä olivat mukana soopelinuorison lisäksi Lambi ja Tuikku. Prinssillähän on ulkomuotoura ohi jo kahdestakin syystä, ensinnäkin sen pistemäärä ei nouse niin tummalla värillä mitenkään yli sen 94,5 pisteen jonka se on jo pari kertaa saanut. Ja toisekseen se kesäinen varvashaava jätti Prinssin etuvarpaan selkeästi vinoon. Kyseessä on kuitenkin vain kauneusvirhe, joka ei vaikuta liikkumiseen mitenkään.
Mutta Prinssin jalo suku edustaa sitten senkin edestä, vaikka Trinistä ei tiedäkään kuinka kauan. Neiti on meinaan väsännyt vähän leukapussin alkua. Hienosti olivat silti, 93 pistettä molemmille. Linus oli vastakkaisen sukupuolen paras, rodun paras meni saman kasvattajan nätille nuorelle soopelitytölle.

20121128-142707.jpg
Trini Thormod Sauen arvosteltavana

Tuikku oli rotunsa paras ainoana belgianjäniksenä. Pisteitä tuli muistaakseni 91,5, varma en tosin ole kun neiti otti ja purki reissaamisen aiheuttamaa keljutusta pistelemällä suurimman osan arvostelulomakkeesta poskeensa… ROP-ruusukkeenkin kanssa piti tehdä kaikki juhlaliikkeet ettei se syönyt sitäkin. On tyttö tullut isäänsä, samanlaisia mielenosoittajia molemmat.
Lambille oli kasvatettu villaa oikein urakalla, ja söpö pieni lammas se villoineen onkin. Tuntuu tosin että sen karvankasvu olisi ihan hiukan hidastunut iän myötä, vaikkei se vielä mikään muinaismuisto olekaan. Pörröisellä olemuksella irtosi muistaakseni 91 pistettä ja VSP.

20121128-143754.jpg
Lammas syynättiin oikein urakalla.

20121128-143812.jpg
Villan mittaaminen järkytti ja raskaasti, pet-näyttelyssä kun ei joudu moisia kauhuja kokemaan…

Tämä olikin meidän joukkueelta vuoden viimeinen ulkomuoto, ja viimeinen näyttely yleensä oli 17. päivä. Yhdet estekisat on vielä tänä vuonna, sitten on 2012 tapahtumat käyty. Omituinen ajatus, että on useampi vapaa viikonloppu, jopa peräkkäin…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s