Illan puuhia

20121230-001958.jpg

Lambilla on voita leivän molemmin puolin… Tosin vain Trini seurustelee ja flirttailee nätisti, Kielo murisee ja hyökkii hampaat irvessä.

Jostain syystä meidän ainakin aikuisilla rusakoilla on ihan hillittömiä antipatioita Lambia kohtaan. Lamppu ärsyyntyy siitä aina kun Lambi on jaloittelemassa, ja Kielokin on alkanut äksyillä ihan tosissaan. Tuikusta on paha sanoa, se aristelee muita kaneja sen verran että se ei ole oikein Lambin kanssa käynytkään tutustumassa. Lamppuhan on purrutkin Lambia kaksi kertaa ihan lääkärireissun verran, toisen kerran etuvarpaan melkein irti (häkin läpi) ja toisen kerran ihan kunnon haavan niskaan (murtautui Lambin häkkiin). Lamppu ei nyt uroksista tykkää muutenkaan, mutta Lambi sitä jostain syystä ärsyttää aivan kohtuuttomasti. Väristä asia ei ilmeisesti ole kiinni kun Töpis on kuitenkin melkein valkoinen punasilmä ja se ei Lamppua haittaa yhtään, eikä sitä meidän muut karvaisemmatkaan kanit tunnu epätavallisissa määrin häiritsevän. Kiinnostaisi kieltämättä tietää, että mitenköhän nää jänöt suhtautuisivat angoratyttöön, tai eriväriseen angoraan?

20121230-003244.jpg

Trinin ja Töpön mielestä Lambi on kyllä valtavan ihana herrasmies. Eikä ihme, se on ihan helposti meidän hyväkäytöksisin uros.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s