Mutaatio

Nyt loppuu älli, ei yllä ymmärrys. Tänään pidettiin angoroiden kerimispäivä, ne on hyvä alkusyksystä aina keriä että kasvaa sitten viileneviin päiviin hyvä villa. Valmistaudutaan samalla myös näyttelyttämään Riveriä muutaman kerran talvella.
Riveristä tuli soma pikkuinen rotta, joka kutistui käytännössä puoleen siitä huolimatta, että pikkutyttö on kasvanut hurjasti kotiuduttuaan ja villakaan ei vielä ollut lähelläkään täyttä mittaa. Mukavasti siitä silti irtosi villaa, vaikkakin vielä vähän vauvanpehmeää.
Lambi taasen aiheutti ihan todellisen tyrmistyksen. Sillä on villan laatu huonontunut iän myötä, mikä on sinänsä ihan odotettavaa. Kerimisoperaatio paljasti meinaan muitakin muutoksia. Lambista on alkanut tulla tavallinen kani! Sille on ihan oikeasti alkanut kasvaa villan sekaan normaali peitinkarva!

20130909-221904.jpg
Normaalikarva on tuota kiiltävää, pohjavilla kun ei kiillä lainkaan.
Ei mitään käsitystä miten tällaista voi edes tapahtua. Ei ole koskaan tullut mieleenkään että kanilla voi vaihtua karvan tyyppi kesken elämänsä! Enkä ole koskaan kuullut kenenkään muun angoran tekevän tällaista. Tosin vanhoista angoroista ei juurikaan ole ihmisillä kokemusta, tuotantoeläinten kun harvoin annetaan elää vanhoiksi asti. Seurailen kyllä mielenkiinnolla miten tämä etenee, ja raportoin varmasti hyvin tarkkaan…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s